Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú leves HerbaKatától

Savanyú leves HerbaKatától
Savanyú leves HerbaKatától
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hétvégén töltött káposztát főztem, de valahogy sok levet eresztett.

Én mindig főzök bele füstölt oldalast, amitől remek íze volt a visszamaradt lének is, és még volt benne apró káposzta.

Nem szerettem volna, hogy kárba vesszen, így jött az ötlet, hogy csinálok belőle savanyú levest.

 

 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és hozzáadjuk az alapléhez.
  2. Miután megfőtt, teszünk hozzá két evőkanál tejfölt, és már tálalható is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 312
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

b._katka

Mióta szakács: 2013.09.16.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

savanyú leves zöldségekkel, tejfölös savanyú leves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

248
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
burgonya 3 közepes db
zeller 1 kis db
tejföl 2 ek
alaplé 1 l