Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás-kolbászos leves

Sárgarépás-kolbászos leves
Sárgarépás-kolbászos leves
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom és tartalmas leves. Tálaljuk tejföllel vagy mustárral, na meg persze friss kenyérrel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, mossuk, majd kockákra vágjuk. A kolbászt darabokra vágjuk.

  2. A vajzsírt felforrósítjuk, rászórjuk a kockára vágott zöldségeket, és kb. 5 percig dinszteljük.

  3. Felöntjük a levessel, felfőzzük, hozzáadjuk a kolbászt. Lefedve közepes hőmérsékleten kb. 25 percig főzzük.

  4. Sóval, borssal ízesítjük. Megszórjuk a petrezselyemzölddel.

  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 326
elküldve: 2
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldségleves kolbásszal, kolbászos répaleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

336
vöröshagyma 1 közepes fej
sárgarépa 500 g
burgonya 400 g
vaj 1 tk
zöldség alaplé 1.2 l
főzőkolbász 300 g
petrezselyem 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint