Főzőkolbász

Leírás

A főzőkolbász a parizerhez hasonló húsipari termék. Tartósítását egy rövid füstölés és egy kíméletes főzés adja, a kolbászt mindig hűtve kell tárolni. Összetétele változatos lehet, mert a húsipar maradékanyagaiból készül. Ha otthon állnánk neki főzőkolbászt készíteni, akkor szükségünk lenne húsra, szalonnára, sóra, paprikára, borsra, fokhagymára és kolbászbélre. A főzőkolbászt ajánlatos mindig megfőzve fogyasztani.

Főzőkolbász
252
Kalória
13g
Fehérje
-
Szénhidrát
22g
Zsír
61g
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Főzőkolbász

fehérjetartalom

13 g

zsírtartalom

8 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

61 g

gramm főzőkolbász?

Top ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13 g

Zsír

telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

szénhidrát

víz

61 g

vitaminok

10 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek