Főzőkolbász
323 kcal
Vajbabos-kolbászos egytálétel
402 kcal
Melegszendvics Évi babától
433 kcal
Sütőtökös kelkáposzta kolbásszal
Leírás
A főzőkolbász a parizerhez hasonló húsipari termék. Tartósítását egy rövid füstölés és egy kíméletes főzés adja, a kolbászt mindig hűtve kell tárolni. Összetétele változatos lehet, mert a húsipar maradékanyagaiból készül. Ha otthon állnánk neki főzőkolbászt készíteni, akkor szükségünk lenne húsra, szalonnára, sóra, paprikára, borsra, fokhagymára és kolbászbélre. A főzőkolbászt ajánlatos mindig megfőzve fogyasztani.
252
Kalória
13g
Fehérje
-
Szénhidrát
22g
Zsír
61g
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor
100 g Főzőkolbász
fehérjetartalom
13 g
zsírtartalom
8 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
61 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
788 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
13 g
Zsír
telített zsírsav
8 g
ásványi anyagok
Nátrium
788 mg
szénhidrát
víz
61 g
vitaminok