Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sallotahagymás csicseriborsó saláta

Sallotahagymás csicseriborsó saláta
Sallotahagymás csicseriborsó saláta
2 perc / előkészület: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A leggyorsabb villányvacsi, amihez mindig van itthon hozzávaló. Plusz ez is rajta szokott lenni a "na most akkor mit is vigyünk a grillpartira/piknikre listán. 

Önmagában finom és egyszerű vacsora, de grillételek mellé laktató köret.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salottát nagyon vékonyra vágjuk.
  2. Ráhalmozzuk a csicseriborsóra. Ráöntjük az olívát és a balzsamecetet, sózzuk, borsozzuk, ráfacsarjuk a citromot.
  3. Összeforgatjuk, és megesszük. :)

  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 623
elküldve: 2
receptkönyvben: 93
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
532 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

csicseriborsó salottával, salottás csicserisaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bmbe
Bejja / bmbe Thu, 2014-05-15 07:36

Kedves Dakota!

Ha száraz csicserivel csinálnám, akkor be kell áztatni vagy meg kell előtte főzni?
A leírásban az van, hogy "konzerv is lehet"... de ha nem konzervből készíteném?

74
csicseriborsó konzerv 40 g
salottahagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
balzsamecet 1 teáskanál
olívaolaj 1 ek
citromlé 1 fél citromból nyert