Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttorta csokikosárban

Sajttorta csokikosárban
Sajttorta csokikosárban
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megláttam a zöldségesnél az epret, és nem tudtam neki ellenállni. Ezzel valamit kezdeni kell. Az eper egy nagyobb részéből reggeli turmix készült, pár szem pedig ehhez a sütihez lett félrerakva. Szülinapi kérés volt, hogy valamit készítsek, és ez legyen az ajándék. Nagyon finom és különleges édesség, bár a csokikosarakkal eléggé megszenvedtem. Először úgy gondoltam, kukában fognak landolni, de aztán mégis megtöltöttem azokat, és még ha picit csúnyák is a kosarak, rendkívül finomak :)

hozzávalók / 4 adag

krém

kosárkák

díszítés

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olvasszuk fel az étcsokikat a margarinban gőz felett.
  2. Kenjünk ki a muffinpapír formákat a csokival.
  3. Hagyjuk hűtőben keményedni 1 napot.
  4. Másnap óvatosan vegyük le a papírt a csokiról.
  5. Keverjük össze a mascarponét, a felvert habtejszínt, a sűrített tejet és a vanília aromát.
  6. Habnyomózsák segítségével töltsük meg a csokikat a krémmel, majd gyümölcsökkel díszítsük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 430
elküldve: 2
receptkönyvben: 74
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

cookingwithfantasy

Mióta szakács: 2015.09.12.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
alkalom: Anyák napja, buli receptek, karácsonyi édességek, Valentin-nap
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokikosár sajtkrémmel, tejszínes sajtkrémes csokikosár, epres sajtkrémes csokikosár

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

858
mascarpone 200 g
habtejszín 300 ml
sűrített tej 10 ek
vaníliaaroma 1 kávéskanál
étcsokoládé 20 dkg
margarin 2 ek
eper 10 dkg