Nosalty Logó

Sajtos virslivel töltött kiflik

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Andi80_
Sajtos virslivel töltött kiflik
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 582 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3497 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 267 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.2 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1980.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    246 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    234 mg
  • Nátrium
    1413 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 582 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    115.3 g

Zsír

  • Összesen
    147.6 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    665 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11884.6 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    293 mg
  • Kálcium
    1475 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    190 mg
  • Foszfor
    1406 mg
  • Nátrium
    8480 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    407.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    315.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    838 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    400 micro
  • Kolin:
    395 mg
  • Retinol - A vitamin:
    809 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    340 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    528 micro
Összesen 3497 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    908.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    648 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 267 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
  2. A lisztet egy tálba szitáljuk, beleöntjük a felfutott élesztőt, a szoba hőmérsékletű margarint, a sót és alaposan kidagasztjuk.
  3. Meleg helyen, konyharuhával letakarva kb. 1 óra alatt a duplájára kelesztjük.
  4. A megkelt tésztát lisztezett felületre borítjuk és vékonyra, téglalap alakúra elnyújtjuk. Három egyenlő széles sávra vágjuk, majd a sávokat keskeny szárú háromszögekre.
  5. A virsliket akkora darabokra vágjuk, amekkora széles a háromszögünk. (Én harmadoltam őket.)
  6. A háromszög tészta szélesebb végére tesszük a virsli darabot, kicsit belenyomjuk a tésztába, majd feltekerjük.
  7. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük egymástól kicsit távolabb, mert még nőni fognak. Lekenjük a tojások sárgájával és megszórjuk szezámmaggal.
  8. A sütőt előmelegítjük, addig még kelnek a kiflik. 180 fokon 15 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük őket.
  9. A sütőből kivéve lekenjük kevéske tejjel, és konyharuhával letakarva kb. 10 percet hagyjuk pihenni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 38×28
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 82
  • 7 napos nézettség: 867
  • Össznézettség: 165290
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 18.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Andi80_ 380 recept

Férjemnek kedveskedtem ezzel a finomsággal. Puha, omlós a tésztája. Mustárral, ketchuppal, majonézzel kínálhatjuk. 32 db kiflike lett ebből az adagból.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Bocsánat Andi 80,de nem találtam meg kinek írhatnám meg amit gondolok.Tehát most a recepted alatt írom meg.Egyszer?en kedves NoSalty igénytelen munka,h egy ajánlatot nem tudtok frissíteni.Öt-hat napig van fent u.a.Azért ez egy naponta frissülni akaró oldalon gáz.És hónapok óta így van.Amúgy is egyre gyengébb a dolog.És nem hiszem,h csak én gondolom így.Már hozzászólások sincsenek!És el is t?ntek a régiek.Mind szinte.Azt gondolom ha csinálok egy oldalt erre figyelni kéne.Biztos nem hízelg? de ez gyenge muzsika lett.És ezt nagyon sajnálom!

Andi80_

Kedves Csató, Talán itt tudsz az illetékesekkel kapcsolatba lépni: info@nosalty.hu Üdv, Andi

Petra

Kedves Csato, Ahogy Andrea is írja, az info@nosalty.hu vagy az alábbi linken található (http://www.nosalty.hu/impresszum) jó néhány email valamelyikén bármikor tud nekünk írni. Köszönjük az észrevételét, úgy gondolom, hogy a naponta megjelen? 30-40 új recepttel, napi 1-2 új praktikával, és 7 témában folyamatosan frissül? cikkeinkkel b?ven kimerítjük a "naponta frissülni akarás" fogalmát. De ahogy mondják, ízlések és pofonok:-). Üdvözlettel, S. Pápa Petra

Torma

Kedves "Kelt Tészta Királynõ", gratulálok az újabb szuper jó receptedhez, a kitûnõ eredményhez és a hasonlóan szuper fotóhoz!!! Ilyennel nekem is kedveskedhetne valaki ;) szerencsés kis családod van; csak így tovább, minden jót, Torma :)

Andi80_

Kedves Torma, Ezen akkorát nevettem, igazán kedves, de ez azért túlzás :-) Igyekszem. Igaz, hogy eléggé maximalista vagyok, de mindent nagy lelkesedéssel készítek és ha még ízlik és elfogy, akkor vagyok a legboldogabb. Köszönöm szépen. :-) Nagyon szép hétvégét kívánok és jó készül?dést az ünnepre! Andi

Éva-Anyóca

:) nagyon köszi! Éva-A.

Andi80_

Nagyon szívesen ;-)

Törölt felhasználó

Kedves NoSalty Szerkeszt?sége! Én meg változatlanul azt gondolom,hogy ez ciki.Nem sértegetni akartam mert alapvet?en imádom az oldalt csak egyszer?en ilyenekre figyelni kell.Valamint megsért?dni sem kell remélem ez nem történt meg.Mert ez nem ízlések és pofonok kérdése hanem a napi ajánlat az napi.Szerintem! És hát azt hiszem abban is igazam van,hogy megsz?nt vagy félig meg a hozzászólás.Ez is jelez valamit. Régiek alig.Kár.További jó munkát.Nem bántani akartam de.........üdv Csató

Éva-Anyóca

A régi motorosok, hogy így írjam le azokat, akik több éve, vagy mint én, négy éve vagyunk fenn, és próbálkozunk recepteket felrakni, azért nem mindig vagyunk egyforma helyzetben. Egyrészt sok az új hobby szakács, aki felteszi ételeit, sütijeit. Másrészt, a régiek sokakról tudok, persze nem mindent, nem is a célja ennek az oldalnak, de vagy munkahelyi, vagy családi, vagy bármi más okok miatt, nem ér rá feltenni receptet, vagy szétnézni, és hozzá is szólni,.... sokan vannak, akiket én is valóban, ki kell mondani, hónapok óta nem láttam...... de ez nem baj, szerencsére oldala mindenkinek megmarad, és a receptjei is... :D Amiket én mostanság f?zök, nem is igen érdemlik meg, hogy feltegyem, amik felkerültek mostanság, az mind év végi és év közvetlen elején készültek, most kifogyott a muníció...ötlet, alapanyag,....esetleg id?, kedv...mind-mind befolyásoló. A régiek, akikkel nagyon fantasztikus beszélgetéseket folytattam, amikor ide felkerültem, mostanság, alig vannak fenn, kivéve: Olaszné Anci, csikipi, witch, mostanában látom újra Gelevát, és nagyon kedves újak vannak, mint : ( Vcsuka) azaz Veronika, vagy Torma. :D Én nekik is nagoyn örülök, és több nevet nem is írok, senkit megsérteni nem szeretnék... de tény, hogy sok régi hiányzik, sok új érkezett, és a régi barátságos

Éva-Anyóca

A gyors hozzászólás második része, mert megnyomtam a gombot: szóval hiányoznak azok a jó kis eszmecserék, barátságos hangvétel? segít? szándékú levelek egymásnak... de ami kési,, nem múlik. :) Most dolguk van, amint érkeznek, és lehet eltelik hosszabb id? is, újra lesz idejük, kedvük, lehet?ségük, és f?znek-sütnek és felteszik, és ezeket mind-mind várjuk. :D Én is volt, hogy több hétig nem voltam fenn, nem raktam fel semmit...csak néha szétnéztem, mert nem volt id?m, kedvem, lehet?ségem másra... ez van...el kell fogadni...:) Úgy gondolom, az oldal jó, azért vagyunk itt!!! , :D -csak a régi "motorosok", most nem úgy érnek rá... mint rég, az újakat, meg nem igazán ismerjük, és nehéz úgy megszólítani ?ket... :) Nagyon jó kis csapat állt itt össze!! :D Én így gondolom....: a felsorolásból ne hagyjam ki Bogi :O-t , vagy Évi nénit sem, de igazán hiányoznak Mrs. Smithék, és még sokan mások!!..:D Éva-Anyóca

Somogyi Kinga

Már kétszer sütöttem meg egy hónapon belül, annyira finom. :) Kár, hogy olyan hamar elfogy. :D

mermaid25

Nagyon-nagyon finom, a tésztája olyan hihetetlenül puha, alig bírtam abbahagyni az evést :) Én kolbásszal készítettem virsli helyett, fenséges!

landimaria56

Nagyon finom, én Tönköly búza lisztel és Eritrit édesít?vel csináltam mert cukor beteg vagyok és így is nagyon finom .és nem megy fel t?le a cukor ja és laktózmentes tejet használtam az éleszt? felfuttatásához is! Próbáljátok ki! Én nem tettem rá szezám magot! Jó étvágyat hozzá!

firstlady

Jaj, de örülök a hozzászólásodnak! Ezeket a gyönyör? sütiket - és a hozzávalókat - nézve azon töprengtem, vajon kivitelezhet? lenne-e valamilyen "cukorbarát" liszttel. Ritkán sikerül finom, könny? tésztát készíteni a tönköly, graham vagy teljes ki?rlés? lisztekb?l, annyira másképp viselkednek, mint a megszokott fehér lisztek. Legtöbbször csak második nekifutásra sikerül. Akkor most neki is állok, a bejegyzésedt?l felbátorodva. :)

firstlady

Majd' elfelejtettem: Andi80-nak is köszönöm a receptet, a f? érdem mégis csak az övé. :)

Törölt felhasználó

Sziasztok! Ezt a kiflit csak frissen jo fogyasztani vagy masnap is eheto?

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek