r
Nosalty Logó

Sajtos tepsis tarja

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Mignon
Sajtos tepsis tarja
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 665 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 2659 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 220 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48 g

Zsír

  • Összesen
    50.5 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1538.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    408 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    598 mg
  • Nátrium
    405 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    197.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    221 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 665 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    191.8 g

Zsír

  • Összesen
    202 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    860 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6155.5 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    246 mg
  • Kálcium
    1630 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    228 mg
  • Foszfor
    2392 mg
  • Nátrium
    1618 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    790.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    894 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    282 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    656 mg
  • Retinol - A vitamin:
    884 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 2659 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    509.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 220 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket letakarjuk folpackkal, kicsit kikloppfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk őket.
  2. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. (légkeveréssel)
  3. Sütőpapírt terítünk egy gáztepsibe, szétkenjük rajta az olajat, belefektetjük a tarjaszeleteket és mindegyiket megkenjük 1-1 kiskanál pirosarannyal és tejföllel.
  4. Megszórjuk sajttal és aranybarnára pirítjuk kb. 35-40 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 107
  • Össznézettség: 167239
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 26.

Ajánló

Hagymás-sajtos tepsis burgonya, mely (idő- és energiatakarékosan) akár a hússal együtt is készülhet a sütőben.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Újabb ideális vendégváróra bukkantam a Nők Lapjában. Pár perc alatt előkészíthető és az ízletes finomsággal utána a sütő dolgozik helyettünk.

Hozzászólások

Viki33*

ma ez lesz nálunk az ebéd! Bár én csirkemellel csinálom. Majd megírom mi lesz az eredmény!!!

Törölt felhasználó

kefirrel próbálom meg remélem így is jó lesz

Viki33*

na megcsináltam és mindenkinek ízlett! Nagyon finom lett

Mignon

Örülök! :)

Törölt felhasználó

Nagyon finom lett, fantasztikus recept, én annyiban csináltam máshogy, hogy a reszelt sajtot a tejfölbe kevertem, úgy kentem meg. Paradicsomkarikákat és vékony hagymakarikákat tettem még a husira és mondhatom, nagy sikere lett :)

Mignon

Kedves Gabi! Köszi a visszajelzést, örülök a sikerednek! :) Üdv: Mignon

Törölt felhasználó

Kedves Mignon! Én is elkészítettem,annyiban módosítottam,hogy a piros aranyat összekevertem a tejföllel,és úgy kentem meg a husikat,alá hagymás vastagra karikázott krumplit tettem,nagyon jó kis recept,fincsi,ízlett!Máskor is elkészítem! Üdv. Zsuzsi:)

Törölt felhasználó

Kedves Mignon! Mi is elkészítettük ezt az ételt és Nagyon finom lett!!! Mi csak annyit változtattunk rajta, hogy tettünk még a húsra hagymakarikákat is!!! Nagyon ízletes, egyszer?en és gyorsan elkészíthet? étel! Elraktuk a receptet!!:) Köszönjük!!! Üdv. Giorgio

Mignon

Kedves Zsuzsi és Giorgio! Köszi az ötleteket, legközelebb turbózom én is kicsit a receptet a javaslataitok alapján! Üdv: Mignon

Törölt felhasználó

Egy tévedés következtében Anyukám két ek pirosaranyat kent a húsokra, így csak "qrva finom" lett, ha az eredeti receptnél maradunk, akkor nem tudom, hogy mi lett volna az eredmény =) köszönjük szépen =)

Törölt felhasználó

Ez volt az ebédünk az ajánlott krumplival.Remek étel.Csak ajánlani tudom.

Mignon

Kedves Ildibildi! Örülök nagyon, hogy ennyire ízlett! :) Köszönöm a visszajelzést, további jó sütés-f?zést neked. Üdv: Mignon

Törölt felhasználó

Szia Mignon:) Alufolia alatt süt?d meg a hust? köszi a választ

Mignon

Szia Civa! Nem teszek rá, így szép pirosra sül. (persze a végén nem árt figyelni, ha nagyon sülne lazán teríthetsz rá, de óvatosan, mert könnyen beleragad az isteni sajt!!) Remélem ízleni fog, üdv: Mignon

Törölt felhasználó

Szia Mignon:) Ezt a receptet szeretni fogjuk máskor is:))))köszi Neked:)

Mignon

Kedves Civa! Ezt olyan jó olvasni, köszi! :) Örülök, hogy ízlett!! Üdvözöllek: Mignon

szti

Köszönöm a receptet, nagyon finom lett! Az én változatom: vegyesen csináltam tarjából és csirkemellb?l. El?tte a husikat só, bors és fokhagyma-granulátum keverékével dörzsöltem be. Tettem alá én is vékony karikára vágott krumplit. Mivel csak Er?s Pista volt itthon, azt tettem bele (két teáskanállal) a tejfölös sajtos keverékbe, és még nyomtam bele két kis gerezd fokhagymát is. Ezzel kentem be húst. Mit mondjak? Pazar!

Törölt felhasználó

Nem tudom hogy ki hogy csinálta de recept szerint odaégett az egész.......

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek