r
Nosalty Logó

Sajtos sült virsli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Maria.
Sajtos sült virsli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Összesen 499 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Összesen 1995 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Összesen 187 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.4 g

Zsír

  • Összesen
    42.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2011.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    471 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    338 mg
  • Nátrium
    1119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    115 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    337 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    628 micro
Összesen 499 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.7 g

Zsír

  • Összesen
    171.2 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    443 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8046.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    1885 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    1350 mg
  • Nátrium
    4477 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    612.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    751 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    460 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    638 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1349 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2510 micro
Összesen 1995 kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    752.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    419 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    126 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    235 micro
Összesen 187 kcal

Hozzávalók

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Elkészítés

A sült virslihez

  1. A virslikről lehúzzuk a bőrt, bevagdossuk rézsútosan mindkét oldaláról a virsliket. A kikent jénaiba lerakjuk egymás mellé.
  2. Rászórjuk a nagyobb darabokra metélt újhagymát, darabolt gombát, kisebb darabokra tépett szalonnát.
  3. Előmelegített sütőbe tesszük, addig sütjük, amíg megpirul (kb. 20 perc), kivesszük, és rászórjuk a reszelt sajtot. Visszanyomjuk a sütőbe, addig sütjük, amíg a sajt megpirul (kb. 10 perc).
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 171
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 18270
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 20.

Ajánló

Az eredeti recept paprikás virslivel írja, de most éppen nem volt otthon ilyen, úgyhogy sima virsliből sütöttem.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet 4-5 évvel ezelőtt a " Báječná žena" című újságban olvastam. Azóta többször is elkészítettem.

Hozzávalók

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek