Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos sült virsli

Sajtos sült virsli
Sajtos sült virsli
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet 4-5 évvel ezelőtt a " Báječná žena" című újságban olvastam. Azóta többször is elkészítettem.

hozzávalók / 4 adag

A sült virslihez

A forma kikenéséhez

ajánlat

Az eredeti recept paprikás virslivel írja, de most éppen nem volt otthon ilyen, úgyhogy sima virsliből sütöttem.
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virslikről lehúzzuk a bőrt, bevagdossuk rézsútosan mindkét oldaláról a virsliket. A kikent jénaiba lerakjuk egymás mellé.
  2. Rászórjuk a nagyobb darabokra metélt újhagymát, darabolt gombát, kisebb darabokra tépett szalonnát.
  3. Előmelegített sütőbe tesszük, addig sütjük, amíg megpirul (kb. 20 perc), kivesszük, és rászórjuk a reszelt sajtot. Visszanyomjuk a sütőbe, addig sütjük, amíg a sajt megpirul (kb. 10 perc).
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 17 031
elküldve: 0
receptkönyvben: 313
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
konyha: szlovák
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos sült virsli gombával és szalonnával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsuzsa111
zsuzsa111 Sat, 2014-02-15 11:16

Gomba paprikást írtam be -erre kiírja a hülye ezt a virslis valamit !

Bia
Bogi :o) / Bia Fri, 2010-08-20 09:32

Na ez egy kiadós reggeli vagy vacsora lehet!Biztos érdemes kipróbálni!Üdv:Bogi

ejiku
Maria. / ejiku Fri, 2010-08-20 11:54

Szia Bogi!
Fozokalbásszal mégfinomabb,de nekem ép nem volt,mert itt Írországba orulok ha síma virslit kapok(azt az igazi hazait).Ha még leontod tejszínnel vagy fozotejszínnel és úgy sutod,akkor lesz csak igazán finom.Próbáld ki megéri.

504
virsli 40 dkg
bacon 5 szelet
gomba 100 g
újhagyma 4 közepes db
sajt 100 g
napraforgó olaj 2 ek