r
Nosalty Logó

Sajtos rakott zöldségek háromféle hagymával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
csokipancsi
Sajtos rakott zöldségek háromféle hagymával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 473 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1891 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 62 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1168.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    400 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    390 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    558 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    337 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    167 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    135 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    165 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    136 micro
  • β-karotin
    1471 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1820 micro
Összesen 473 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    72.1 g

Zsír

  • Összesen
    124.8 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    384 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4672.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    1601 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    362 mg
  • Foszfor
    1559 mg
  • Nátrium
    1070 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    145.9 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    46 mg

VÍZ

  • Összesen
    2231.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1350 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    669 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    541 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    660 micro
  • Kolin:
    297 mg
  • Retinol - A vitamin:
    806 micro
  • α-karotin
    545 micro
  • β-karotin
    5885 micro
  • β-crypt
    652 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    7279 micro
Összesen 1891 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    156.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    345 micro
  • Lut-zea
    244 micro
Összesen 62 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megmossuk és felszeleteljük a zöldségeket.
  2. A sütőt előmelegítjük, közben megpároljuk a brokkolit.
  3. Nagy jénai tálba pakoljuk a zöldségeket. Először a padlizsánt tesszük bele, sózzuk, majd egy sor tejföl következik. Erre jönnek a hagymák, majd megint egy sor tejföl következik. Aztán a brokkoli jön, rá a tejföl, és így tovább az összes zöldséggel, kivéve a paradicsommal. Ezt a tetejére karikázzuk, és mozarella sajtot darabolunk rá.
  4. 30 percig sütjük fóliával letakarva, és további 10 percig anélkül.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 533
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 49334
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 27.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sajtos rakott zöldségek háromféle hagymával
csokipancsi 9 recept

Remek köret, de önállóan is megállja a helyét. Tetszés szerint minden más zöldséget is lehet bele pakolni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk