r
Nosalty Logó

Sajtos rakott zöldségek háromféle hagymával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
csokipancsi
Sajtos rakott zöldségek háromféle hagymával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 473 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1891 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 62 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1168.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    400 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    390 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    558 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    337 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    167 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    135 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    165 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    136 micro
  • β-karotin
    1471 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1820 micro
Összesen 473 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    72.1 g

Zsír

  • Összesen
    124.8 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    384 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4672.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    1601 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    362 mg
  • Foszfor
    1559 mg
  • Nátrium
    1070 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    145.9 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    46 mg

VÍZ

  • Összesen
    2231.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1350 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    669 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    541 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    660 micro
  • Kolin:
    297 mg
  • Retinol - A vitamin:
    806 micro
  • α-karotin
    545 micro
  • β-karotin
    5885 micro
  • β-crypt
    652 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    7279 micro
Összesen 1891 kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    156.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    345 micro
  • Lut-zea
    244 micro
Összesen 62 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megmossuk és felszeleteljük a zöldségeket.
  2. A sütőt előmelegítjük, közben megpároljuk a brokkolit.
  3. Nagy jénai tálba pakoljuk a zöldségeket. Először a padlizsánt tesszük bele, sózzuk, majd egy sor tejföl következik. Erre jönnek a hagymák, majd megint egy sor tejföl következik. Aztán a brokkoli jön, rá a tejföl, és így tovább az összes zöldséggel, kivéve a paradicsommal. Ezt a tetejére karikázzuk, és mozarella sajtot darabolunk rá.
  4. 30 percig sütjük fóliával letakarva, és további 10 percig anélkül.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 538
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 50370
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
csokipancsi 9 recept

Remek köret, de önállóan is megállja a helyét. Tetszés szerint minden más zöldséget is lehet bele pakolni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Heti Menü – A kedvenc sós és édes tésztáitokat sütjük-főzzük...

Kinek lenne kedve diétázni novemberben? A nyárnak vége, egy ideig úgysem flangálunk fürdőruhában, hideg van, és egyre többbet kuckózunk a lakásban, amiből egyenesen következik, hogy többet is főzőcskézünk. A héten a kedvenc tésztáitok köré építettük a menüsort – sós és édes, magyaros és nemzetközi fogásokra is sor kerül.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...