r
Nosalty Logó

Sajtos hús witch konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
witch
Sajtos hús witch konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 553 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2210 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 182 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.9 g

Zsír

  • Összesen
    32.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    206 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1259 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    205 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    649 mg
  • Nátrium
    259 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    205 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 553 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    239.6 g

Zsír

  • Összesen
    130.9 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    822 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5035.9 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    283 mg
  • Kálcium
    821 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    2596 mg
  • Nátrium
    1035 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    819.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    459 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    231 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    608 mg
  • Retinol - A vitamin:
    454 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 2210 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    416.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    215 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 182 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt szeleteljük fel, klopfoljuk ki, daráljunk rá borsot.
  2. Rakjuk bele a vékonyan kizsírozott tepsibe, és a tetejét kenjük meg a paprikakrémmel, szintén csak vékonyan.
  3. Fedjük be alufóliával, és forró sütőbe rakva pároljuk 20 percig.
  4. Kenjük meg a hússzeleteket a tejfölben elkevert sajttal, most fólia nélkül toljuk vissza a sütőbe, és addig süssük, amíg a teteje kicsit megpirul.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 50x30x7
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1650
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 08.

Ajánló

Vegyes zöldséges rizzsel tálaltam. A sült zsírt pedig friss kenyérrel tunkoljuk ki, csípős savanyúságot ehetünk hozzá, vagy ha nem csípős, úgy is jó. De a csípős beindítja az emésztést, hogy ne guruljunk a zsíros kenyértől.:D

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Jóból is megárt a sok! Egyszer már elkészítettem ezt a receptet (azt hiszem, a mindmegette oldalról), de nem volt leírva, mennyi paprikakrém meg sajt+tejföl kellene hozzá. Tényleg csak szinte leheletnyi legyen a szeleteken, mert a hús a lényeg inkább, nem a szósz a tetején, legalábbis ennél az ételnél.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!