Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-fokhagymás kenő

Sajtos-fokhagymás kenő
Sajtos-fokhagymás kenő
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a friss kenőket, friss kenyérrel és friss paradicsommal, meg paprikával... Szóval igazán ideje volt elkészítenem! (Az biztos, hogy ma nem támadnak meg a vérszívók!:D)

Ebből a mennyiségből kb. 600 g kenőm lett.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

- ha egy kis magányra vágyunk

- ha mindenki szereti a fokhagymát

- ha vérszívóktól tartunk...

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot finomra reszeljük
  2. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot
  3. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát, és alaposan összekeverjük
  4. Megízesítjük sóval, borssal, újból átkeverjük, és a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek
  5. Fél óra múlva már fogyaszthatjuk is
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 388
elküldve: 3
receptkönyvben: 120
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Rumiszivi

Mióta szakács: 2011.08.08.
91 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
konyha: szlovák
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sajtos fokhagymás kence, fokhagymás kenő sajttal, sajtos kenő fokhagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

360
edami sajt 200 g
majonéz 200 g
tejföl 180 g
fokhagyma 7 gerezd
1 csipet
bors 0 ízlés szerint