Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos eperlevél

Sajtos eperlevél
Sajtos eperlevél
50 perc / előkészület: 40 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokáig eláll, de frissen az igazi.

hozzávalók / 5 adag

A tésztához

A tetejéhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet a margarinnal, sóval, ecettel és a vízzel összedolgozzuk.
  2. Három részre osztjuk, cipókat formálunk belőle. A tésztát 2 mm vastagságúra, téglalap alakúra kinyújtjuk, és a felfordított tepsi hátára fektetjük.
  3. Felvert tojással lekenjük, és reszelt sajttal meghintjük. Derelyevágóval vágjuk.
  4. Előmelegített sütőben 190 fokon 10 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 776
elküldve: 4
receptkönyvben: 57
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos levelek, sajtos rúd, sajtos aprósütemény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

805
finomliszt 40 dkg
margarin 25 dkg
1 kk
ecet 0.5 ek
víz 8 ek
tojás 1 db
sajt 20 dkg