Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rózsavizes málnakrém

Rózsavizes málnakrém
Rózsavizes málnakrém
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű desszert, amelyet a rózsavíz különlegessé tesz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A málnát botmixerrel pürésítjük, majd egy sűrű szitán átpasszírozzuk. A málnát elkavarjuk a mascarponéval, creme fraiche-el, cukorral, rózsavízzel és a citromlével.
  2. A zselatint kicsavarjuk, felolvasztjuk, hozzáadunk kb 3 ek-nyit a krémből, majd a maradék krémhez keverjük. Kb. 15 percre hidegre tesszük.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük, és a zselésedő krémhez keverjük. Poharakba osztjuk, és legalább 3 órára hűtőbe tesszük.
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 506
elküldve: 1
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnakrém rózsavízzel, tejszínes málnakrém, poharas málnakrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

534
lapzselatin 2 db
málna 150 g
mascarpone 250 g
crème fraîche 150 g
cukor 5 ek
rózsavíz 3 teáskanál
citromlé 4 ek
habtejszín 100 g