Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres kehely

Epres kehely
Epres kehely
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A frissen leszedett epret nem akartam főzéssel/sütéssel "elrontani", hát kerestem valami más, gyors megoldást. Nagyon finom volt!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Én két személyre készítettem, és kicsit sok volt a habtejszín. Ha a hab mennyiségéhez igazítjuk a többi hozzávalót, akkor szerintem 4 személyre is elég.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret megmossuk, feldaraboljuk.
  2. A habtejszínt felverjük.
  3. A hozzávalókat kehelybe, vagy üvegpohárba tesszük rétegezve (eper, keksz, habtejszín, müzli), amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére hab kerüljön.
  4. A végén megszórjuk kakaóporral vagy reszelt csokoládéval.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 934
elküldve: 1
receptkönyvben: 115
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Chiaba

Mióta szakács: 2011.10.26.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres habos desszert kehelyben, tejszínes epres keksz, epres pohárdesszert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

476
eper 30 dkg
habtejszín 2 dl
háztartási keksz 8 db
müzli 4 ek
cukrozatlan kakaópor 2 tk