Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos málnakrém

Rozmaringos málnakrém
Rozmaringos málnakrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy német folyóiratban olvastam ezt a finom desszert receptet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnát 12 db kivételével pürésítjük.
  2. A porcukrot, a créme fraichet (1 ek kivételével), a krémsajtot és a habfixálót egy kézi mixerrel a málnapüréhez keverjük.
  3. Az egyik rozmaring ágról a tüskéket letépkedjük, apróra vagdaljuk és a krémhez keverjük.
  4. A krémet poharakba osszuk, a maradék rozmaringgal, málnával, és créme fraichével díszítjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 435
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1947 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnakrém, krémsajtos málnakrém, málnakrém rozmaringgal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

282
málna 300 g
porcukor 50 g
crème fraîche 125 g
krémsajt 100 g
habfixáló 2 csomag
rozmaring 2 szál