Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Roston sült spárga

Roston sült spárga
Roston sült spárga
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Meleg előételként, vagy köretként is kínálhatjuk. A faszénparázs kellemes zamatot ad a spárgának, de grillserpenyőben a konyhánkban is elkészíthetjük.
Tálaláskor mindenképp valamilyen zamatos öntetet csorgassunk rá.


hozzávalók / 4 adag

A spárga előkészítése

A tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgákat megmossuk és leszárítjuk, az újhagyma fehér részét egyforma hosszúságban levágjuk, ha esetleg nagyon vastag, akkor kettévágjuk.
  2. Grillrácson vagy grillserpenyőben a zöldségek mindkét oldalát megsütjük.
    Sózni nem kell!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 17 757
elküldve: 1
receptkönyvben: 97
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

ze(n)derta

Mióta szakács: 2008.04.29.
188 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

50
zöldspárga 50 dkg
újhagyma 5 db
tökmagolaj 1 teáskanál
balzsamecet 1 teáskanál
szójaszósz 1 teáskanál