r
Nosalty Logó

Roston sült spárga

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
ze(n)derta
Roston sült spárga
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A spárga előkészítése

A tálaláshoz

Összesen 50 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A spárga előkészítése

A tálaláshoz

Összesen 196 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A spárga előkészítése

A tálaláshoz

Összesen 20 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    1.2 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    259.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    144.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    179 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    805 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1406 micro
Összesen 50 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1037.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    284 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    291 mg
  • Nátrium
    330 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    577.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    271 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    717 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    360 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    3222 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5623 micro
Összesen 196 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.4 g

Zsír

  • Összesen
    0.5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    107.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    30 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    74 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    333 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    580 micro
Összesen 20 Kcal

Hozzávalók

A spárga előkészítése

A tálaláshoz

Elkészítés

A spárga előkészítése

  1. A spárgákat megmossuk és leszárítjuk, az újhagyma fehér részét egyforma hosszúságban levágjuk, ha esetleg nagyon vastag, akkor kettévágjuk.
  2. Grillrácson vagy grillserpenyőben a zöldségekmindkét oldalát megsütjük.
  3. Sózni nem kell!
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 20410
  • Feltöltés dátuma: 2008. május 25.

Receptkategóriák

Roston sült spárga
ze(n)derta 188 recept

Meleg előételként, vagy köretként is kínálhatjuk. A faszénparázs kellemes zamatot ad a spárgának, de grillserpenyőben a konyhánkban is elkészíthetjük. Tálaláskor mindenképp valamilyen zamatos öntetet csorgassunk rá.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

A spárga előkészítése

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek