Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Roppanós koreai pikáns retek

Roppanós koreai pikáns retek
Roppanós koreai pikáns retek
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem ezt a pikáns retek receptet, nagyon illik húsételekhez. A hűtőben egy tárolódobozban napokig eláll.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Annak, aki szereti a keleti konyha ízeit:-)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retket jól megmossuk, meg is hámozhatjuk, de nem muszáj. Ezután kb. 1,5 cm-es kockákra vágjuk. Rakjuk egy tálba, majd sózzuk meg, és kb. 10 percet pihentessük.
  2. Eközben a többi hozzávalót előkészítjük és összekeverjük egy másik tálban, amibe majd hozzáadjuk a retket is.
  3. Közben ha letelt az idő, mossuk át a retket hideg víz alatt, majd a vizet itassuk fel róla. Adjuk a hozzá a "szószos" tálhoz, majd jól keverjük össze. Már fogyaszthatjuk is!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 427
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport, paleolit fogyókúra
konyha: japán
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

egészséges köret, ínyenc saláta, finom zöldség saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

65
jégcsapretek 400 g
1 kávéskanál
szezámmag 2 ek
szójaszósz 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 0.5 kávéskanál
szezámolaj 1 ek
fehér hagyma 20 g
fokhagyma 10 gerezd
gyömbér 1 ek