Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ropogós sült csirke hagymaágyon

Ropogós sült csirke hagymaágyon
Ropogós sült csirke hagymaágyon
65 perc / előkészület: 15 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csirkeszárny ropogósan az igazi.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott csirkeszárnyakat megfűszerezzük (só, bors, paprika).
  2. A tepsi alját meglocsoljuk az olajjal és befedjük a karikákra vágott vöröshagymával, a paprikával, és a paradicsom darabokkal.
  3. A megfűszerezett csirkedarabokat ráhelyezzük.
  4. Előmelegített sütőben alufólia alatt sütjük 50 percet, aztán fólia nélkül pirítjuk, amíg aranybarna nem lesz.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 33 017
elküldve: 6
receptkönyvben: 241
elkészítve: 24/25
Facebookon megjelent: -

szakács

Rékus

Mióta szakács: 2013.02.18.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
fogyókúra: AB0 diéta – 0 vércsoport
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ropogós csirkeszárny, sült csirkecombok tepsiben, hagymaágyon sült csirke

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

uzsika88
uzsika88 Thu, 2014-08-14 16:31

Ízlések .... ,de én még kiegészítettem egy kis fokhagymával és szórtam rá curry-t. Az alap recept kívaló. Köszönöm.

526
csirkeszárny 12 db
vöröshagyma 2 közepes fej
koktélparadicsom 15 db
paprika 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek