Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Retek raita

Retek raita
Retek raita
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A raita joghurtból készül fűszerek és zöldségek hozzáadásával. Lepényekhez, vagy húsokhoz tálalják.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retket lereszeljük, majd kinyomkodjuk a levét.
  2. A joghurtba beletesszük a retket, valamint a többi hozzávalót.
  3. Lehűtjük 10 perce, rotival vagy más kenyérfélével, esetleg hús mellé tálaljuk. 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 855
elküldve: 0
receptkönyvben: 156
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kalavati

Mióta szakács: 2009.02.25.
7 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
mikor: mindig
alkalom: húsvét
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

indiai joghurtmártás retekkel

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kicsivik
kicsivik / kicsivik Sat, 2011-04-09 19:18

Egy jó ideje csak az itthon készült "reggeliző krémeket" vagyok hajlandó kenyérre kenni, gondolom sejtitek, miért. Amellett, hogy tudom, mit eszek, végtelen variációban elkészíthető, és bármilyen maradékot elnyel. És nagyon örülök, ahányszor csak ilyen finom kencékre találok ezen a nagyszerű oldalon! Köszi Kalavati,a reszelő nagyon jót tett a már ráncosodó retkeknek!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2009-03-02 15:59

Melyik itthon is kapható joghurtot ajánlod, köszi Jónás

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2009-02-28 20:28

Juhé, imádom az indiai kajákat!

52
joghurt 280 g
retek 5 db
mustármag 1 tk
fekete bors 1 teáskanál
cukor 0.5 teáskanál
1 csipet