r
Nosalty Logó

Répás süti kajszibarackkal

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Wagensommer Alexandra
Répás süti kajszibarackkal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1126 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 6754 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 305 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    72.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    760.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    319 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.3 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1056 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    4145 micro
  • β-karotin
    9968 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    527 micro
Összesen 1126 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    99.5 g

Zsír

  • Összesen
    436.4 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    145 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    215 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4560.5 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    919 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    663 mg
  • Foszfor
    1916 mg
  • Nátrium
    850 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    667.6 g
  • Cukor
    360 mg
  • Élelmi rost
    58 mg

VÍZ

  • Összesen
    881.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6335 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    112 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    235 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    547 micro
  • Kolin:
    781 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    24870 micro
  • β-karotin
    59807 micro
  • β-crypt
    203 micro
  • Likopin
    7 micro
  • Lut-zea
    3160 micro
Összesen 6754 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    205.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    285 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    1120 micro
  • β-karotin
    2694 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 305 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a diót késsel apróbb darabokra daraboljuk, tálban összekeverjük őket. A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral, a fahéjjal és az apró darabokra vágott aszalt kajszibarackkal.
  2. Egy nagy tálban a tojásokat kézi habverővel habosra keverjük, lassan hozzácsorgatjuk az olajat, majd felváltva hozzákeverjük a répás-diós mixet és a lisztes egyveleget.
  3. Az egészet egy kivajazott, mélyebb tepsibe öntjük (én egy 32x25x4 cm-eset használtam), és elegyengetjük a tetejét. 160 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x25x4
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 2
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 40
  • Feltöltés dátuma: 2023. május 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Répás süti kajszibarackkal
Wagensommer Alexandra 91 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek