r
Nosalty Logó

Rakott húsos palacsinta petione konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rakott húsos palacsinta petione konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Palacsintához

Húshoz

Tetejére

Összesen 961 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Palacsintához

Húshoz

Tetejére

Összesen 7687 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Palacsintához

Húshoz

Tetejére

Összesen 182 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.3 g

Zsír

  • Összesen
    31.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1693 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    592 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    656 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    143 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    141 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    117 micro
Összesen 961 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    450.1 g

Zsír

  • Összesen
    252.9 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    1449 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13544.4 g
  • Cink
    39 mg
  • Szelén
    671 mg
  • Kálcium
    4739 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    539 mg
  • Foszfor
    5249 mg
  • Nátrium
    2277 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    828.5 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1278.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1146 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    299 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    69 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    358 micro
  • Kolin:
    1268 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1131 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    183 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    934 micro
Összesen 7687 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    321.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 182 kcal

Hozzávalók

Palacsintához

Húshoz

Tetejére

Elkészítés

Palacsintához

  1. Készítünk egy jó laza palacsintatésztát az összetevőkből.
  2. Kisütjük a palacsintát a szokásosnál kicsit vastagabbra.
  3. A darált húst megfőzzük kakukkfűvel és curry-vel.
  4. Egy jó nagy jénai tálban elkezdjük rétegezni a húst és palacsintát. Az alsó réteg palacsinta legyen a könnyebb kiszedhetőség érdekében.
  5. A felső réteg reszelt sajt, és efelé mindenképp kerüljön palacsinta, hogy ne égjen meg.
  6. Előmelegített sütőbe tesszük, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 7
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1456
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Régóta tervezgettem már a rakott pala sütését, hát végre volt rá időm.:-D

Hozzávalók

Palacsintához

Húshoz

Tetejére

Címlapról ajánljuk

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...