Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykamellérmék krémsajtmártással

Pulykamellérmék krémsajtmártással
Pulykamellérmék krémsajtmártással
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Omlós-szaftos hús finom mártással. Tálaljuk rizzsel, tésztával vagy tört burgonyával.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst mossuk, szárazra itatjuk, 4 érmére vágjuk. Az érméket egy-egy szelet baconbe tekerjük.
  2. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, az érméket körben megpirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük, és egy tűzállótálba helyezzük.
  3. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20 percig sütjük.
  4. A krémsajtot elkeverjük a mustárral, levessel és a fűszerkeverékkel. Sóval, borssal ízesítjük, a húsra öntjük, és további 25 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 134
össznézettség: 1 817
elküldve: 2
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1940 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pulyka sajtszószban

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Mon, 2020-07-06 10:52

Nagyon finom volt frissen is, de még másnap is. Ráadásul könnyen és gyorsan elkészül.

683
pulykamell 400 g
bacon 4 szelet
napraforgó olaj 1 ek
krémsajt 150 g
zöldség alaplé 100 ml
mustár 1 teáskanál
olasz fűszerkeverék 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint