r
Nosalty Logó

Pudingos barackos kevert süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pudingos barackos kevert süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A masszához

A pudinghoz

ízlés szerint gyümölcs

Összesen 1032 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A masszához

A pudinghoz

ízlés szerint gyümölcs

Összesen 4122 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A masszához

A pudinghoz

ízlés szerint gyümölcs

Összesen 241 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    44.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1285.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    433 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    433 mg
  • Nátrium
    358 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.7 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    39 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    166 micro
Összesen 1032 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    63.7 g

Zsír

  • Összesen
    178.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5141.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    1733 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    1734 mg
  • Nátrium
    1432 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    558.6 g
  • Cukor
    283 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    283.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    65 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    324 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    352 micro
  • β-crypt
    155 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    663 micro
Összesen 4122 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.9 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 241 kcal

Hozzávalók

A masszához

A pudinghoz

ízlés szerint gyümölcs

Elkészítés

A masszához

  1. Megfőzzük a pudingot.
  2. A lisztet és a cukrot egy tálba öntjük.
  3. A tejet mikróban megmelegítjük (ne legyen forró, csak langyos), majd hozzáöntjük a liszthez és a cukorhoz.
  4. Hozzáadjuk az olajat, a tojásokat és a sütőport.
  5. Csomómentesre keverjük a masszát.
  6. A tepsit kivajazzuk és kilisztezzük, majd beleöntjük a masszát.
  7. Belerakjuk a gyümölcsöt, és "rádobáljuk" a pudingot, majd a sütőbe tesszük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 252
  • Tegnapi nézettség: 35
  • 7 napos nézettség: 268
  • Össznézettség: 68307
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyukám csinálta régebben ezt a sütit, akkor amikor nagyon megkívántuk az édeset. Egyszerű és gyorsan elkészíthető!

Hozzávalók

A masszához

A pudinghoz

ízlés szerint gyümölcs

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!