r
Nosalty Logó

Pudingos babapiskótás torta barackkal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pudingos babapiskótás torta barackkal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A desszerthez

A díszítéshez

Összesen 488 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A desszerthez

A díszítéshez

Összesen 3909 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A desszerthez

A díszítéshez

Összesen 187 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    323.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    85.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 488 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    57.7 g

Zsír

  • Összesen
    176.6 g
  • Telített zsírsav
    103 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    452 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2587.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    1153 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    208 mg
  • Foszfor
    537 mg
  • Nátrium
    666 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    424.1 g
  • Cukor
    265 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    683.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1177 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1096 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    859 micro
  • β-crypt
    246 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    364 micro
Összesen 3909 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    26 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 187 kcal

Hozzávalók

A desszerthez

A díszítéshez

Elkészítés

A desszerthez

  1. A pudingport, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot egy tálba tesszük. A 4 dl tejet apránként hozzátesszük, közben keverjük, nehogy csomós legyen, és lassú tűzön sűrűsödésig főzzük.
  2. Felverjük a tejszínt egy csomag habfixálóval, és a felét a kihűlt pudinghoz adjuk, a barackokat kis apró kockákra vágjuk, ezt is hozzáadjuk a pudinghoz, és elkeverjük.
  3. A maradék 2 dl tejet egy csomag vaníliás cukorral elkeverjük, és ebbe belemártogatjuk a babapiskótát. Utána tortaformába rakjuk, a pudingos krémet elsimítjuk rajta, utána megint babapiskóta és megint krém. Ezt addig csináljuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Utána egy nagyobb tálcát teszünk a tetejére, és óvatosan kiborítjuk belőle.
  4. Ha ezt megcsináltuk, jöhet a díszítése. Először a maradék tejszínnel megkenjük mindenhol, utána tetszés szerint díszítjük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3679
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Párom születésnapjára készítettem, olcsó és könnyű elkészíteni.

Hozzávalók

A desszerthez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

Rájöttem, mi a nagymamák kelt tésztájának titka: Így lesz a...

Amikor én buktát sütök, az sosem lesz ugyanolyan, mint a nagymamámé – még akkor sem, ha végigtelefonáljuk az egész folyamatot. Miért lehet ez, és van-e remény azok számára, akik szeretnének ugyanolyan kelt tésztát készíteni, mint amit a dédijüknél, mamájuknál kóstoltak? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ…azt azonban nem ígérem, hogy meg is találtam.

Lakos Benedek

További cikkek