Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pitypang pestos nyúl

Pitypang pestos nyúl
Pitypang pestos nyúl
13 perc / előkészület: 5 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A ma készített pitypang pesto egyik részével nyúlhúst kenegettem be. Serpenyőben hirtelen sütve, burgonyapürével tálalva, egyszerű, gyors, igazán finom estebédnek bizonyult.
(Persze pitypang pesto helyett készíthetjük "normál" pestoval, és nyúlhús helyett haszálhatunk csirkét.)


hozzávalók / 2 adag

A nyúlhúshoz

A pitypang pestohoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított nyúlhúst sózzuk, borsozzuk és egyenletesen megkenjük pestoval. Serpenyőben felhevítjük az olajat és mérettől függően pár percig sütjük a húsok mindkét oldalát. Azonnal fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 714
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

896
nyúlhús 350 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
pitypang 100 g
dió 1 marék
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 100 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint