r
Nosalty Logó

Pácolt nyúlcomb fehérborral

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Fézsike
Pácolt nyúlcomb fehérborral
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 711 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2845 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 202 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.1 g

Zsír

  • Összesen
    53.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    776.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    458 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    187 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    572 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    633 micro
Összesen 711 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    164.3 g

Zsír

  • Összesen
    215.6 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    71 g
  • Koleszterin
    456 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3104.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    197 mg
  • Kálcium
    232 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    1833 mg
  • Nátrium
    590 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    950.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    57 micro
  • E vitamin:
    70 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    749 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    165 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2286 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2531 micro
Összesen 2845 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    220.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    163 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 202 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat megsózzuk, ráöntjük az olajat, másnapig hűtőben pihentetjük.
  2. A nyúlcombok alól egy serpenyőbe öntjük az olajat, ezen az olajon sütjük elő a combokat.
  3. Tányérra szedjük, és a visszamaradt olajon, megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát.
  4. Egy szükséges méretű tepsibe öntjük, ráhelyezzük a combokat.
  5. A mustár és bor keverékével meglocsoljuk, sütőben fólia nélkül negyven percig az egyik oldalát, negyven percig a másik oldalát megsütjük.
  6. A párolgó fehér bort szükség szerint pótoljuk.
  7. A visszamaradt szaftból mártást készítünk. Apróra vágott petrezselymet adunk hozzá, és összeturmixoljuk. Selymes fénye lesz.
  8. Tálaláskor a sült mellé adjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x30cm
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 60
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 12768
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 14.

Ajánló

Általában copfocska tésztát szoktam kifőzni, és az elkészített mártásba belekeverem. Nagyon finom íze van.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Fézsike 7 recept

A nyúlcombok beszerzésénél szerencsésnek mondhatom magam, mert a férjem foglalkozik a tenyésztésükkel! Ő konyhakészen adja nekem, én meg elszortírozom, kicsomagolom, attól függően, hogy mikor mit szeretnénk készíteni a húsokból. Ezt a változatot én kísérleteztem ki, ez nyerte el a tetszésünket a legjobban!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek