adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
-
25 dkg pisztráng
-
3 gerezd fokhagyma
-
1 citromból nyert citromlé
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
hal fűszerkeverék ízlés szerint
-
2 ek olívaolaj
-
1 ek vaj
-
15 dkg zöldségkeverék
592
Kalória
36.9g
Fehérje
25.7g
Szénhidrát
38.2g
Zsír
274.2g
Víz
117.1g
Koleszterin
6.3g
Élelmi rost
1.1g
Cukor
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
592
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
592
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
125
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.9 g
Zsír
-
Összesen 38.2 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 117 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 852.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 123 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 475 mg
-
Nátrium 152 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrát
-
Összesen 25.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 6 mg
Víz
-
Összesen 274.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 502 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 34 mg
-
D vitamin: 233 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 72 micro
-
Kolin: 104 mg
-
Retinol - A vitamin: 119 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
592
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.9 g
Zsír
-
Összesen 38.2 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 117 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 852.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 123 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 475 mg
-
Nátrium 152 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrát
-
Összesen 25.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 6 mg
Víz
-
Összesen 274.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 502 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 34 mg
-
D vitamin: 233 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 72 micro
-
Kolin: 104 mg
-
Retinol - A vitamin: 119 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
592
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.7 g
Zsír
-
Összesen 8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 177.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 99 mg
-
Nátrium 32 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 5.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 57.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 105 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 49 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 25 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
125
kcal
Elkészítés
- A konyhakész pisztrángot kívül-belül meglocsoljuk a citromlével.
- Sózzuk, borsozzuk vagy halfűszer-keverékkel bedörzsöljük.
- A fokhagymákat a hal belsejébe tesszük, picit félrerakjuk.
- Egy serpenyőben olajat melegítünk, és a zöldségeket pár percig sütjük, majd kis vizet öntünk alá. Sózzuk, borsozzuk és fedő alatt pároljuk.
- Egy másik serpenyőben kevés olajat és pici vajat melegítünk, és megsütjük benne a halat.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 p
- Főzés ideje: 25 p
- Sütés ideje: 25 p
Ha többet készítünk, akkor a halat lehet egyszerre a sütűben is sütni. Egy kicsit könnyebb a dolgom, mert már legtöbbször csak ketten ülünk az asztalhoz.