Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Piros pite

Piros pite
Piros pite
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor a mélyhűtőben felbukkan több doboz ribizli meg eper....

hozzávalók / 4 adag

tészta

tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 20 dkg lisztet és 10 dkg cukrot elkeverünk, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Hozzáadjuk a tojást, és omlós tésztát gyúrunk.
  2. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, belenyomkodjuk a tésztát. A gyümölcsöket elkeverjük a maradék liszttel és cukorral, és a tésztára öntjük.
  3. Előmelegített sütőben sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 864
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pite
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

bogyós gyümölcsös lepény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

561
finomliszt 20 dkg
cukor 10 dkg
vaj 10 dkg
tojás 1 db
eper 8 dkg
piros ribizli 5 dkg
málna 5 dkg
finomliszt 2 dkg
cukor 5 dkg