Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns csirkecombok zöldséggel

Pikáns csirkecombok zöldséggel
Pikáns csirkecombok zöldséggel
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valamit alkotni akartam a darabka friss gyömbéremből. Ezt sikerült kitalálnom. Ha vastagabb szaftot szeretnénk, akkor több folyadék kell alá, és kevés keményítővel behabarjuk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat a grillfűszerrel megszórjuk, kicsit állni hagyjuk.
  2. A hagymákat apróra vágjuk, kevés olajon, sóval megdinszteljük.
  3. Ha kész a hagyma, rátesszük a combokat, mindenhol pirosra sütjük, majd egy kis vizet és a bort aláöntünk, beletesszük a többi fűszert is.
  4. Puhára pároljuk a húst. Mikor már majdnem készen van, rátesszük a zöldségeket is. Készre pároljuk, rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 450
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Petruska

Mióta szakács: 2011.10.30.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pikáns csirke, pikáns zöldséges csirke, csirkecombok pikánsan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

801
csirkecomb 4 db
vöröshagyma 2 közepes fej
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
babérlevél 3 db
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
gyömbér 1 kk
római kömény 1 késhegynyi
vörösbor 0.5 dl
víz 0.5 dl
zöldbab 25 dkg
gomba 15 dkg
olívaolaj 4 ek