Ha van rá időm, akkor mindig házilag készítem el a tésztát. Elsősorban az íze miatt, ugyanis össze sem lehet hasonlítani a szárított bolti változattal. Másodjára fele annyiba kerül, mint egy jobb minőségű, szárított olasz tészta.
Ha van rá időm, akkor mindig házilag készítem el a tésztát. Elsősorban az íze miatt, ugyanis össze sem lehet hasonlítani a szárított bolti változattal. Másodjára fele annyiba kerül, mint egy jobb minőségű, szárított olasz tészta.
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (2)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Nagyon tetszett a recept. Köszönöm. Sokkal jobban esik úgy enni is, hogy tudom, én csináltam:) Verseny előtt pont jól jött a tészta-partyhoz.
Örülök,hogy tetszett :)
És köszönöm,hogy megírtad!
Üdv:Mercedes