Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt vöröskáposzta 2.- céklás

Párolt vöröskáposzta 2.- céklás
Párolt vöröskáposzta 2.- céklás
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ma nem kaptam enni, és ezt dobtam össze.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sült párolt húsokhoz, halhoz, pulykához és kacsához is nagyon finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát negyedeljük, majd kivágjuk a torzsát, és vékony csíkokra vágjuk.
  2. Az almát és a céklákat megpucoljuk, durvára reszeljük.
  3. A hagymát vékony csíkokra szeleteljük.
  4. Egy nagy edénybe tesszük a feldolgozott zöldségeket, majd hozzáadjuk a vajat, az ecetet, a fahéjat és a mézet.
  5. Fedő alatt pároljuk.
  6. Tálalás előtt kivesszük a fahéjrudacskát.

  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 385
elküldve: 1
receptkönyvben: 139
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Big Boss

Mióta szakács: 2010.09.20.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

párolt vöröskáposzta, vöröskáposzta-saláta céklával

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

frilar
frilar Mon, 2016-06-20 16:31

Köszönet a receptért, elkészítettem bár a mézet kihagytam, szerintem így is elég ízletes.
Aki még nem tette ne hagyja ki... ez egy nagyon jó recept :)

224
vöröskáposzta 0.5 közepes fej
cékla 2 db
alma 1 közepes db
lila hagyma 1 db
vaj 5 dkg
vörösborecet 3 ek
méz 1 ek
fahéjrúd 1 db