Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt káposzta húsgolyókkal

Párolt káposzta húsgolyókkal
Párolt káposzta húsgolyókkal
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A levesnek egy részét helyettesíthetjük tejszínnel vagy paradicsomlével. Tálaljuk főtt, sós burgonyával.

hozzávalók / 2 adag

káposzta

húsgombóc

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát vékonyra gyaluljuk, majd az olajban megpirítjuk. Sóval, borssal, köménnyel és a csomborral ízesítjük, felöntjük a levessel. Felfőzzük, és lefedve kb. 5 percig főzzük.
  2. A darált húst simára gyúrjuk az apróra vágott hagymával, mustárral és tojással. Sóval, borssal, paprikával ízesítjük, majd kb. 10 gombócot formázunk belőle.
  3. A gombócokat a káposztára helyezzük, és további kb. 10 percig főzzük, majd a gombócokat megforgatjuk, és további 10 percig főzzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 673
elküldve: 3
receptkönyvben: 164
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

káposztás gombócok, párolt káposzta gombócokkal, gombócos káposzta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

369
káposzta 500 g
napraforgó olaj 1 ek
zöldség alaplé 150 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
borsikafű 0.5 teáskanál
darált sertéshús 250 g
vöröshagyma 1 közepes db
mustár 1 teáskanál
tojás 1 db
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint