Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános krumplival töltött paprika

Parmezános krumplival töltött paprika
Parmezános krumplival töltött paprika
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, őszvégi melengető étel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott krumplit sós vízben puhára főzzük, majd áttörjük a vajjal.
  2. Amíg a krumpli fő, megpirítjuk a karikára vágott hagymát a fokhagymával, apró darabokra vágott szárított paradicsommal, a lenmaggal és a kakukkfűvel. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A hagymás keveréket a krumplihoz adjuk, majd összedolgozzuk a tojással és a reszelt parmezánnal.
  4. Eltávolítjuk a paprikák csumáját, és megtöltjük a krumplival. A kimaradt tölteléket tegyük kis halmokban a paprikák mellé.
  5. Vajjal kikent edényben addig sütjük, amíg meg nem puhul, és kissé megpirul.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 507
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ZilkaZil

Mióta szakács: 2013.01.21.
127 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krumplitöltelékes sült paprika, parmezános krumplival töltött sült paprika, sült töltött paprika

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

455
kápia paprika 4 közepes db
burgonya 4 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
tojás 1 db
kakukkfű 3 szál
lenmag 1 ek
vaj 2 dkg
szárított paradicsom 2 db
parmezán sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint