Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-olívás bruschetta

Paradicsomos-olívás bruschetta
Paradicsomos-olívás bruschetta
nagyon gyors étel | szponzorált tartalom
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt összedobható szendvicskülönlegességet hoztunk nektek, ami tökéletes felhasználása a nyár utolsó, éretten mosolygó paradicsomainak.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyérszeleteket megkenjük margarinnal, és egy felhevített serpenyőben mindkét oldalukat lepirítjuk.
  2. A paradicsomot és a lila hagymát apróra kockázzuk, az olajbogyót felkarikázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk.
  3. Egy közepes méretű tálba öntünk mindent, ízesítjük bazsalikommal, sóval, borssal, majd ráfacsarjuk a citromlevet, és megöntözzük olívaolajjal.
  4. Az egészet alaposan összekeverjük, és a pirított kenyérszeletekre kanalazzuk.
  5. Tálalás előtt megszórjuk frissen aprított bazsalikommal és nagy szemű sóval.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 2 520
elküldve: 0
receptkönyvben: 114
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
986 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

olasz paradicsomos pirítós

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

294
kenyér 4 szelet
margarin 4 ek
koktélparadicsom 35 dkg
lila hagyma 0.5 db
olajbogyó 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
bazsalikom 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 0.5 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint