r
Nosalty Logó

Papírban sült hal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Papírban sült hal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Összesen 956 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Összesen 2870 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Összesen 138 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.7 g

Zsír

  • Összesen
    82.8 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1162.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    313 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    511 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    445.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    337 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    323 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    125 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 956 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.1 g

Zsír

  • Összesen
    248.4 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    712 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3488.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    938 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    1534 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.7 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    1335.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1011 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    595 micro
  • K vitamin:
    134 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    191 micro
  • Kolin:
    384 mg
  • Retinol - A vitamin:
    968 micro
  • α-karotin
    43 micro
  • β-karotin
    375 micro
  • β-crypt
    109 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 2870 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    166.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 138 Kcal

Hozzávalók

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Elkészítés

A halhoz

  1. A halat megmossuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A zsírpapírokat megkenjük egy kevés olajjal, majd a papírcsomagok végeit behajtjuk.
  2. Sütőben 15 perc alatt készre sütjük. Párolt rizzsel körítjük és uborkamártással.
  3. Az uborkamártáshoz a hozzávalókat felkockázzuk, majd alaposan összekeverjük. (Én pirospaprikával is kiegészítettem a receptet, adott neki egy plusz ízt.) Tálalásig a hűtőben tároljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 32029
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 10.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon egyszerű receptre vágytam, ami nem jár különösebb rumlival. A papír miatt (ha ügyesek vagyunk) nem kell tepsit sikálni.  :) A családban nagy sikert aratott a recept, remélem, nektek is ízleni fog. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Ez nagyon jól hangzik! Én sokszor készítek halat, és igyekszem változatosan feltálalni, úgyhogy ezt a receptet biztosan ki fogom próbálni. Köszi!

Törölt felhasználó

Pompás egy halétek! A zsírpapír helyett a süt?papír is megteszi?

Edit

Kedves Viktória ! Az lenne a kérdésem , hogy teljesen becsomagolod a halat vagy csak tepsinek használod a papírt? Üdv Edit

Törölt felhasználó

Kedves Viktória! Telitalálat ez a recept! Mennyire kézenfekv?nek t?nik, és hogy nem jutott eszembe (eszünkbe)..... Szuper! Már csak azt nem tudom, hány fokra kell állítani a süt?t? üdv. hami

Törölt felhasználó

Szuper ötlet! Nekem mindig szétesik a halszelet! Na így ki fogom próbálni! Köszi!

Törölt felhasználó

A papírt mint egy zsákot úgy használom...(párolódik benne) A süt?papír is jó. 150/60 fokos süt?ben készítettem. Jó étvágyat mindenkinek!

timi sz

köszönöm a receptet, egyszer? és finom!

Törölt felhasználó

Szia!Jól néz ki! A kérdésem a következ? lenne,a halat fagyasztva kell becsomagolni? Megköszönném a választ!

Hozzávalók

A halhoz

Az uborkamártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?