Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo sonkás virsli sült zöldségekkel

Paleo sonkás virsli sült zöldségekkel
Paleo sonkás virsli sült zöldségekkel
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ami épp megtalálható volt a hűtőmben - ez lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt alaposan megmossuk, majd rózsáira szedjük. A hagymákat megpucoljuk és hosszában felszeleteljük.
  2. Úgy rendezzük el a tepsiben a zöldségeket, hogy az egyik felében a karfiol, a másik felében a lila hagyma legyen.
  3. Ezután a virsliket egy kicsit bevagdossuk, és körbetekerjük a szeletelt sonkákkal. A tepsi közepébe helyezzük.
  4. Végül az oregánót, a bazsalikomot és a sót összekeverjük az olívaolajjal, majd a zöldségekre és a sonkás virslikre csurgatjuk.
  5. Alufóliával letakarjuk, és az előmelegített 200 fokos (alul-felül sütés) sütőben 40 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 301
elküldve: 1
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tej- és gluténmentes konyha

Mióta szakács: 2016.03.08.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

karfiol virslivel, tepsis hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

485
karfiol 1 közepes fej
lila hagyma 3 nagy db
virsli 35 dkg
mangalica sonka 10 dkg
himalája só 1 csipet
oregánó 2 teáskanál
bazsalikom 1 teáskanál
olívaolaj 6 ek