r
Nosalty Logó

Paleo, gluténmentes epres brownie

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Paleo, gluténmentes epres brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

Az öntethez

Összesen 478 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

Az öntethez

Összesen 2870 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

Az öntethez

Összesen 303 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    39.1 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    705.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    417 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.1 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 478 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.4 g

Zsír

  • Összesen
    234.8 g
  • Telített zsírsav
    172 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    366 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4233.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    246 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    499 mg
  • Foszfor
    909 mg
  • Nátrium
    2501 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    162.5 g
  • Cukor
    96 mg
  • Élelmi rost
    66 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    161 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    649 micro
Összesen 2870 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    444.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    262 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 303 kcal

Hozzávalók

A tésztához

Az öntethez

Elkészítés

A tésztához

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra (légkeveréssel), egy körülbelül 30x30 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
  2. Egy nagy mikrózást álló tálba keverjük össze a kókuszolajat, eritritet, kakaóport, csokoládét és sót, majd melegítsük addig, amíg felolvad minden.
  3. Adjuk hozzá a vaníliát és a tojást, majd erőteljesen keverjük addig, amíg fényes nem lesz. Utána adjuk hozzá a mandulalisztet, jól keverjük el. A masszát oszlassuk el a tepsiben egyenletesen, és mehet is a sütőbe. Tűpróbáig süssük (amikor a tészta már nem ragad a fogpiszkálóhoz vagy villához), kb. 20-25 perc.

Az öntethez

  1. Vágjuk össze az epret egyenlő darabokra, és keverjük össze az áfonyával. Habverővel keverjük össze a kókuszolajat, fahéjat és a mézet, ha szükséges, egy kicsit tegyük be a mikróba.
  2. Amikor a piskóta kihűlt, oszlassuk el rajta a gyümölcsöket, és öntsük rá a mézes egyveleget. Tegyük hűtőbe 1 órára.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30 x 30
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 3341
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A csokoládé és az eper nagyon jó páros, pláne, ha egészséges sütiként van elkészítve. Az eperszezon lehetővé teszi a különböző kísérletezéseket a sütés terén, el kell, hogy áruljam ez nagyon jól sikerült. :)

Hozzávalók

A tésztához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek