Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Omlett muffin

Omlett muffin
Omlett muffin
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem igazán szeretem a tojást, kis mennyiségben elfogyasztom, na meg persze a sütikben nagyobb mennyiségben is... De hogy rántottát készítsek magamnak? Azt nem, persze másoknak nagyon szívesen. Viszont az omlett muffin régóta foglakoztatott, elkészítettem hát a saját verzióm.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Tényleg számtalan módon variálható recept, ajánlom, mert így még én is szívesen megettem a tojást :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk, felkockázzuk. A cukkinin hagyjuk rajta a héját, szebb lesz az összhatás. (Nekem egy kisebb zsenge példányom volt, ezért magozni sem kellett). A lilahagymát aprítsuk apróra.
  2. A tojást verjük fel a sóval, borssal, majd keverjük hozzá a kókusztejet, fűszerpaprikát és metélőhagymát.
  3. A muffin formánkba tegyünk papírkapszlit, helyezzük el benne a zöldségeket, hogy minél színesebb legyen, majd öntsük fel egységesen a tojással.
  4. Előmelegített sütőben addig süssük, míg színt nem kap a teteje.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 14 034
elküldve: 1
receptkönyvben: 179
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

pipőke

Mióta szakács: 2015.05.08.
40 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, vacsora
kalória: alacsony
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

zöldséges tojás muffin, zöldséges omlett muffin formában, omlett muffin formában

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

226
tojás 4 db
cukkini 1 kis db
kápia paprika 1 db
paradicsom 1 db
paprika 1 db
lila hagyma 1 db
himalája só 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
metélőhagyma 1 ek
kókusztej 30 ml