Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánkrém Tomatotree konyhájából

Padlizsánkrém Tomatotree konyhájából
Padlizsánkrém Tomatotree konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Annyi a sztori, hogy padlizsánt bármikor szívesen!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt megsütjük, ha kihűlt, a héját leszedjük, a húsát a botmixer mély poharába rakjuk.
  2. A megtisztított vöröshagymát  negyedbe/ nyolcadba vágva hozzáadjuk a padlizsánhoz.
  3. Ráöntjük az olajat, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a majonézt, és a botmixerrel pépesítjük.
  4. Behűtve pirítóshoz tálaljuk.


 

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 536
elküldve: 3
receptkönyvben: 56
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Tomatotree

Mióta szakács: 2011.10.09.
255 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

padlizsánkrém, majonézes padlizsánkrém, hagymás padlizsánkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

102
padlizsán 1 db
vöröshagyma 1 kis fej
olívaolaj 0.5 dl
majonéz 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint