Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánfasírt Angie konyhájából

Padlizsánfasírt Angie konyhájából
Padlizsánfasírt Angie konyhájából
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ebéd, újságban találtam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt kockára vágjuk, megsózzuk, állni hagyjuk kb. 15-20 percet, majd kinyomkodjuk.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, és olajon a padlizsánnal addig pirítjuk, míg megpirul-puhul mindkettő, kb 30 perc.
  3. Amikor langyosra hűl, hozzárakjuk a tojást, a zsemlemorzsát, sót, borsot, és fasírtokat formálunk.
  4. Zsemlemorzsába megforgatjuk, és olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 701
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges fasírt, hagymás padlizsánfasírt, olajban sült zöldségfasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

909
padlizsán 1 db
0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db
tojás 1 db
zsemlemorzsa 3 ek
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl