r
Nosalty Logó

Pácolt sült csirke

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Pácolt sült csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

Összesen 761 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

Összesen 1521 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

Összesen 166 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    47.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    209 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    754 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    373 mg
  • Nátrium
    226 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    198 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    75 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 761 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.3 g

Zsír

  • Összesen
    94.9 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    417 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1507.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    746 mg
  • Nátrium
    453 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.6 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    423.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    396 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    300 mg
  • Retinol - A vitamin:
    383 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    151 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 1521 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    165.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 166 Kcal

Hozzávalók

A csirkéhez

A páchoz

Elkészítés

A csirkéhez

  1. A csirkét megmossuk, leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk, és a vajon, lefedve fóliával fél órát pároljuk a sütőben 160 fokon, hőlégkeverésen (simán: 180 fok).
  2. Ha a csirke megpuhult, kitakarjuk, meglocsoljuka páccal, és mindkét oldalát pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 28x22
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 103
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 8174
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 10.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Pácolt sült csirke
Évi néni 1830 recept

Egyszerűen csak szeretem. Citromos salátával isteni.

Hozzávalók

A csirkéhez

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek