Nosalty Logó

Pácolt csibefalatok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
witch
Pácolt csibefalatok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Összesen 984 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Összesen 3931 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Összesen 198 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.1 g

Zsír

  • Összesen
    53.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    199 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3670.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    290 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    869 mg
  • Nátrium
    2325 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    306.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 984 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    268.5 g

Zsír

  • Összesen
    215 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    119 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    795 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14683.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    324 mg
  • Kálcium
    1160 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    402 mg
  • Foszfor
    3477 mg
  • Nátrium
    9299 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.9 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1224.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    226 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    129 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    100 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    925 mg
  • Retinol - A vitamin:
    225 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 3931 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    746.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    472 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 198 Kcal

Hozzávalók

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Elkészítés

A pácoláshoz

  1. A csirkemellet - ha vastag - vágjuk félbe, majd hosszú csíkokra. Rakjuk üveg vagy kerámiaedénybe, öntsük rá a kefírt. Fóliával lefedve, hűtőben pácoljuk minimum 1 órát, de egész éjszaka is lehet.
  2. A nylontasakban keverjük el a panír hozzávalóit, rakjunk bele néhány húst,és a száját összefogva rázzuk össze.
  3. Forró olajban aranyszínűre sütjük, papírtörlőre szedve itassuk le a felesleget.
  • Sütés ideje: 4 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 12159
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 22.

Ajánló

Készítettem hozzá mézes-mustáros mártogatóst: 1 ek majonézt kikeverünk 75 ml mézzel meg 75 ml mustárral.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gyorséttermi csirkekedvelő vendégeim voltak, Őket leptem meg ezzel a finomsággal, Nadia G. segítségével.

Hozzászólások

Hozzávalók

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek