Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszibarackos csirke

Őszibarackos csirke
Őszibarackos csirke
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Őszibarackszezonban minden módját meg kell találni a felhasználásnak :D

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkemellet szeletekre vágjuk, majd sóval, borssal fűszerezzük, és olívaolajon mindkét oldalon készre sütjük, majd kivesszük a serpenyőből, és félretesszük.
  2. A "húsos" olívaolajon megdinszteljük a vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a rozmaringot.
  3. Amikor már illatoznak a fűszerek, hozzáadjuk a cukrot, a mustárt és a szójaszószt, és csomómentesre főzzük.
  4. Hozzáadjuk az őszibarackot, és kb. 15 perc alatt puhára főzzük a fűszeres szószban.
  5. Végül visszatesszük a hússzeleteket a szószba, és még kb. 5 percig sütjük. Rizzsel, melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 757
elküldve: 0
receptkönyvben: 80
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

zsoofeeka

Mióta szakács: 2011.04.09.
12 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

barackos hús

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

308
olívaolaj 1 ek
csirkemell filé 500 g
vöröshagyma 1 közepes db
rozmaring 1 szál
fokhagyma 3 gerezd
barna cukor 80 g
mustár 3 ek
szójaszósz 3 ek
őszibarack 4 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint