Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszibarackkrémleves Katrin konyhájából

Őszibarackkrémleves Katrin konyhájából
Őszibarackkrémleves Katrin konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különösen nyáron, melegben szeretjük ezt a hűsítő gyümölcslevest.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Néha télen is megéhezünk rá, s mivel nem is kell főzni, percek alatt elkészíthető, s hűtőben tárolva 2 napig is eltartható... ha el nem fogy addig...

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 1 kg őszibarackot meghámozunk, 4 felé vágjuk, majd kimagozzuk.
  2. Közben 2 db-ot félreteszünk belőle, a többit pedig botmixerrel pürésítjük, majd hozzákeverjük a fahéjat, a tejszínt és a kristálycukrot.
  3. Ha ez készen van, akkor pedig a 2 db őszibarackot apró kockákra vágjuk, és hozzákeverjük a leveshez.
  4. Hűtőben lehűtjük, és tálalható.
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 349
elküldve: 1
receptkönyvben: 41
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Katrin

Mióta szakács: 2015.05.22.
134 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hűsítő gyümölcsleves, tejszínes barackkrémleves, tejszínes őszibarack krémleves főzés nélkül

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

250
őszibarack 1 kg
habtejszín 2 dl
cukor 1 ek
fahéj 1 csipet