Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Oregánós-búzadarás pita tökmagolajos salátával

Oregánós-búzadarás pita tökmagolajos salátával
Oregánós-búzadarás pita tökmagolajos salátával
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez leginkább egy "ami van itthon" jellegű reggeli volt. De szerintem teljesen jó.

hozzávalók / 2 adag

Pita

Saláta

ajánlat

Saláta lehet másféle keverék is, és a pitát is lehet ízlés szerint fűszerezni. Használjuk az agytekervényeinket! ;)

Szólj hozzá!

elkészítés

Pita:

  1. Egy tálban összekeverjük a pita hozzávalóit (liszt, víz, búzadara, oregánó), ízlés szerint egy kis sót is lehet belekeverni.
  2. Ezután összegyúrjuk, közepes vastagságú hurkára nyújtjuk, és kis szeletekre vágjuk.
  3. A szeleteket kerekre lapítjuk, és teflonos palacsintasütőben megsütjük.

Saláta:

  1. A zöldségeket felaprítjuk, beletesszük egy kisebb salátástálba, ráöntjük a tökmagolajat és a mustárt.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 786
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

DoraKata

Mióta szakács: 2014.05.23.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, ebéd
szezon: bármikor
kategória: kenyerek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

pita salátával, oregánós pita vegyes salátával, fűszeres pita salátával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

739
teljes kiőrlésű liszt 250 g
búzadara 120 g
víz 2.5 dl
oregánó 1 ek
vöröshagyma 1 kis db
paprika 1 közepes db
uborka 20 dkg
mustár 1 ek
tökmagolaj 12 ml
lila hagyma 1 közepes db