r
Nosalty Logó

Trikolor lepény

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Gombagasztro
Trikolor lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 771 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1541 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 208 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.1 g

Zsír

  • Összesen
    47.2 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1229.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    346 mg
  • Nátrium
    612 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    175.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    209 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3474 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 771 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.1 g

Zsír

  • Összesen
    94.4 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2459.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    424 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    692 mg
  • Nátrium
    1225 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    127.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    351.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    418 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    401 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    210 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    6948 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 1541 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    332.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    165 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    939 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 208 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, megkenjük a paradicsomszósszal, rászórjuk az apróbbra tépkedett medvehagymát és a szeletelt nyers gombát.
  2. Megszórjuk oregánóval, meglocsoljuk olívaolajjal és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Rámorzsoljuk a kecskesajtot és frissen fogyasztjuk. Tökéletes megoldás, ha váratlan vendégek érkeznek vagy, csak úgy megkívánunk valami finomságot.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 216
  • Feltöltés dátuma: 2023. május 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Trikolor lepény
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek