Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olívás burgonyapüré

Olívás burgonyapüré
Olívás burgonyapüré
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Számomra a burgonyapüré snassz dolog, viszont vannak ételek, melyekhez tökéletesen illik. Ezért kerestem valamit, ami feldobja, és szerethetőbbé teszi: fekete olajbogyóval készítve izgalmas köretnek bizonyult.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, egyforma kockákra vágjuk, majd egy edénybe tesszük, felengedjük vízzel (a burgonyát a víz jócskán ellepje), sózzuk és puhára főzzük.
  2. Leöntjük a burgonyáról a vizet, utána krumplinyomón áttörjük. Hozzákeverjük a tejet, a vajat, és az apró darabokra vágott olajbogyót. Tálalásig melegen tartjuk.

  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 378
elküldve: 1
receptkönyvben: 122
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Olívás krumplipüré

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

371
burgonya 1 kg
tej 250 ml
vaj 100 g
fekete olajbogyó 15 db
0 ízlés szerint