Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikakrémes burgonya

Paprikakrémes burgonya
Paprikakrémes burgonya
60 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hétvégén zsebes karajt sütöttem, ehhez készítettem ezt a köretet.

hozzávalók / 4 adag

A burgonya főzése

Szólj hozzá!

elkészítés

A burgonya főzése

  1. A burgonyát megpucoljuk, 4 felé vágjuk.
  2. A fűszerekkel félig megfőzzük.
  3. Leöntjük róla a főzővizet.
  4. Tepsibe öntjük.

Sütés

  1. A burgonyára öntjük az olajat, majd a paprikakrémmel úgy összekeverjük, hogy teljesen bevonja a szeleteket.
  2. 180°-os sütőben készre sütjük. Nálam kb. 45 perc.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 330
elküldve: 1
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dezsu

Mióta szakács: 2016.11.27.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres tepsis burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

332
burgonya 1 kg
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csípős paprikakrém 3 ek
napraforgó olaj 1 dl