Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepsis burgonya Keus73 konyhájából

Tepsis burgonya Keus73 konyhájából
Tepsis burgonya Keus73 konyhájából
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hónap végén, amikor már üres a zseb és korog a has, jóleshet egy kis sült trampli!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megmossuk, ha tiszta, nem kell hámozni. 5-8 mm vastagságúra szeleteljük. Tepsibe sütőpapírt teszünk, és kenünk rá némi olívaolajat.
  2. A krumplit a tepsibe, szépen sorba sorakoztatjuk. Szórjuk rá a sót, a fűszereket, majd némi olajat is csurgatunk rá. Megfordítjuk az összes krumplit, és a másik felét is beszórjuk, beolajozzuk.
  3. Gázos sütőt nagy lángon, elektromost 180-200 C fokon melegítjük. A tepsit a középső helyre tesszük.
  4. 15 perc sütés után a tepsit kivesszük, és a krumplikat megfordítjuk. Majd visszarakjuk még 10 percre. Mielőtt szénné égne, kivesszük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 475
elküldve: 1
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Keus73

Mióta szakács: 2018.02.03.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tepsis krumpli, burgonyaköret

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

238
olívaolaj 0.5 dl
burgonya 1 kg
himalája só 3 csipet
fűszerpaprika 1 teáskanál
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint