r
Nosalty Logó

Olívás Bagett

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Takács Kriszti
Olívás Bagett
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 5% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 496 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1982 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 189 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1694.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    1419 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    154.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    199 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    579 micro
Összesen 496 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    48.1 g

Zsír

  • Összesen
    73.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6776.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    143 mg
  • Kálcium
    416 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    396 mg
  • Nátrium
    5674 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    285.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    616.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    279 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    796 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2317 micro
Összesen 1982 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    649.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    38 mg
  • Nátrium
    544 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    222 micro
Összesen 189 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy robotgép táljába mérjük ki az olívaolajat.
  2. A vizet melegítsük meg annyira, hogy langyos legyen, majd keverjük el benne a cukrot és az instant élesztőt. Hagyjuk 10 percig felfutni.
  3. A robotgép táljába mérjük ki az olívaolajat. Adjuk hozzá az élesztős vizet, a felkarikázott olívabogyót, majd szitáljuk hozzá a szükséges mennyiségű lisztet.
  4. Ezután nagyjából 10-15 percig dagasszuk. A sütőt melegítsük elő 230 C fokra.
  5. Ha a tészta megkelt, lisztezett sütőpapírra fordítsuk ki, majd a tésztát is lisztezzük be. Formáljunk bagettet belőle és hagyjuk még 10 percig kelni, amíg a sütő bemelegszik.
  6. Ha letelt az idő mehet a sütőbe 10 percre 230 C fokon, majd 15 percre 210 C fokon.
  7. Ha kész hagyjuk kihűlni, csak utána szeleteljük fel.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 42
  • Össznézettség: 451
  • Feltöltés dátuma: 2021. július 12.

Receptkategóriák

Olívás Bagett
Takács Kriszti 69 recept

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.